Кличку потрібно протистояти владі так сильно, як в бою на рингу - Гриценко

Поділитися
© klichko.org
Перебування Кличка в опозиції, а не у владі, - в інтересах України. Все суспільство повинно знати, з чим "УДАР" йде на вибори, що буде робити у Верховній Раді - а тому Кличку необхідно чітко зафіксувати свою позицію.

Лідер партії "Громадянська позиція", третій номер у партійному списку Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Анатолій Гриценко сподівається, що партія "УДАР Віталія Кличка" ще приєднається до Коаліції демократичних сил.

"Я вболіваю за Віталія Кличка на рингу, тому що знаю, що він буде боротися до кінця. Хотів би отримати позитивну відповідь, чи буде боротися він так само до кінця проти злочинного режиму Януковича", - заявив Гриценко в ефірі програми "Шустер Live" , якого цитує його прес-служба.

- «Батьківщина»: Відмова Кличко від коаліційної угоди робить його союзником «регіоналів»


Він висловив переконання, що перебування Кличка в опозиції, а не у владі, - в інтересах України.

"За ним - дуже багато людей. Вони зараз перекладають його бійцівський характер на рингу, його спортивні досягнення на адекватну державницьку позицію, розум і відповідальність. Це не завжди автоматично .... Я хочу, щоб Віталій виявляв таку ж сміливість у протидії цій владі разом з нами, як він проявляє її на рингу ", - зазначив Гриценко.

Політик підкреслив: "Все суспільство повинно знати, з чим "УДАР" йде на вибори, що буде робити у Верховній Раді. Думаю, ми досягнемо взаєморозуміння і об'єднаємо зусилля".

«УДАР» зневірився у створенні опозиційної більшості в новій Раді


Гриценко також рекомендує лідеру "УДАРу" чітко зафіксувати свою позицію у ключових питаннях майбутньої діяльності в парламенті. "Два тижні тому я мав з Кличком особисту розмова і озвучив йому ті ключові позиції, які були підписані 19 жовтня "Батьківщиною" і ВО "Свобода". Після нетривалої розмови Віталій погодився їх підтримати, але побажав самостійно повідомити про це громадськості. Останні слова його були - "ви будете здивовані твердістю і послідовністю моєї позиції". Минуло два тижні, але заява не прозвучала. Ось чому вкрай важливо в даний момент зафіксувати свою позицію", - розповів представник Об'єднаної опозиції.

Як повідомлялося, 19 жовтня Об'єднана опозиція "Батьківщина" та ВО "Свобода" підписали угоду про створення коаліції демократичних сил.

За столом, де підписувалася угода, було передбачено місце для лідера партії "УДАР" Віталія Кличка. Однак він не брав участі в церемонії підписання, оскільки раніше заявив, що питання про коаліцію "УДАР" буде розглядати за підсумками виборів до Верховної Ради. !zn

Читайте також:

Тягнибок вже назвав Кличка найбільшим розчаруванням виборів


«Батьківщина» і «Свобода» домовилися про створення коаліції


У БЮТ впевнені, що Кличко переплутав коаліційну угоду з пропозиціями від ПР і КПУ

Яценюк розповів, чому Об'єднана опозиція відмовилася здати Кличко весь Київ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі