Клінтон піде з поста держсекретаря США, навіть якщо переоберуть Обаму

Поділитися
Держсекретар США Хілларі Клінтон повідомила про свій намір піти у відставку після закінчення виборів президента США, які призначено на 6 листопада.

Після закінчення президентських виборів, які призначено на 6 листопада, держсекретар США Гілларі Клінтон має намір покинути свій пост. Про це політик розповіла в інтерв'ю The Washington Post.

За словами Клінтон, її план - піти незабаром після інавгурації президента. Держсекретар зазначила, що поки їй не вдалося поговорити з Бараком Обамою на цю тему, оскільки він зайнятий передвиборчою кампанією. Однак вона висловила сподівання, що ця розмова скоро відбудеться, і вирішаться питання, пов'язані з передачею справ.

В інтерв'ю Клінтон також наголосила, що не хоче залишатися на посаді держсекретаря довше запланованого терміну. "У будь-якому випадку, мені потрібно буде поговорити з президентом", - додала вона. На питання про те, хто ж стане її наступником, Клінтон не відповіла. За її словами, це рішення має прийняти президент.

Нагадаємо, вибори президента США відбудуться 6 листопада. У той же день у країні будуть вибирати всіх 435 членів Палати представників, а також близько третини сенаторів. !zn

Читайте також:

Клінтон звинуватила Росію в постачанні бойових вертольотів до Сирії

Запропонована Москвою конференція з Сирії можлива за умови відходу Асада, - Клінтон

Відносини Китаю і США є зараз найміцнішими в історії, - Клінтон

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі