Колесніков: Усі міністри підуть у Раду, а потім Янукович вирішить

Поділитися
Подальшу долю міністрів-депутатів буде вирішувати Янукович. Для початку вони всі підуть зі своїх посад в уряді.

Всі міністри, обрані народними депутатами, спочатку складуть свої повноваження і підуть у Верховну Раду, після чого президент Віктор Янукович вирішить, де вони будуть працювати далі.

«Обговоримо це потім ... Ми всі підемо в Раду, а потім президент вирішить, де нам працювати», - сказав віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков, обраний за списком Партії регіонів.

Нагадаємо, що президент України Віктор Янукович, відповідаючи на запитання, чи будуть міністри і прем'єр і далі працювати в уряді чи підуть у Верховну Раду, сказав, що формування нового складу уряду почнеться, коли буде відомий склад більшості, коли пройде цей переговорний процес і коли остаточно буде визначена кандидатура прем'єр-міністра України.

Крім прем'єр-міністра Миколи Азарова (№ 1 у списку Партії регіонів), народними депутатами також обрані ще члени уряду: віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко (№ 3 у списку ПР), віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков (№ 8 у списку ПР), міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник (№ 11 у списку ПР), міністр юстиції Олександр Лавринович (№ 12 у списку ПР), міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк (№ 15 у списку ПР), міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко (округ № 12, Вінницька область) і міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога (округ № 69, Закарпатська область). !zn

Читайте також:

Янукович хоче підбирати новий Кабмін під конкретного прем'єра


Азаров запропонував Януковичу звільнити міністрів, обраних депутатами

Після звільнення міністрів «на господарстві» в Кабміні залишиться Хорошковський

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі