Комуністи назвали уряд «тимчасовим», але скидати не збираються

Поділитися
Назвавши новий уряд «тимчасовим», комуністи чекатимуть його падіння. Поки будуть підтримувати звіти міністрів у Верховній Раді.

Новий Кабінет міністрів України є тимчасовим і перехідним, заявив народний депутат України від Комуністичної партії Олександр Голуб, повідомляє прес-служба партії.

«КПУ оцінює не стільки персоналії нового Кабміну, скільки його можливу програмну діяльність. Але цілком очевидно, що нової програми щодо виходу з кризи не представлено. Тому немає особливих надій, що цей Кабмін буде ефективним. Тому цей склад Кабміну швидше буде тимчасовим або перехідним», - сказав Голуб.

Він додав, що призначення Сергія Арбузова першим віце-прем'єром показове: «Це призначення наближених людей до президента на такі високі пости в Кабміні показує намір взяти під контроль основні сфери впливу у країні напередодні президентських виборів безпосередньо у свої руки».

Компартія на парламентському рівні має намір контролювати роботу нового уряду: «Безсумнівно, ми беремо на себе функції народного контролю за діями і рішеннями нового Кабміну. У Верховній Раді України ми будемо підтримувати звіти міністрів».

Нагадаємо, що фракції комуністів у новому парламенті голосувала за призначення Миколи Азарова прем'єр-міністром і поки підтримувала всі ініціативи Партії регіонів. !zn

Читайте також:

Президент призначив новий склад Кабміну: список міністрів

Силовий і економічний блоки нового Кабміну будуть зосереджені в руках «Сім'ї»

Янукович призначив Олену Лукаш міністром Кабміну

Королевську призначено міністром соціальної політики

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі