Комуністи провели на Майдані Незалежності акцію на честь «жовтневого перевороту»

Поділитися
Незважаючи на судову заборону, близько 2 тисяч прихильників комуністичної ідеології провели в Києві на Майдані Незалежності акцію на честь річниці подій жовтня 1917 року.
Незважаючи на судову заборону, близько 2 тисяч прихильників комуністичної ідеології провели в Києві на Майдані Незалежності акцію на честь річниці подій жовтня 1917 року.За інформацією центру громадських зв'язків ГУ МВС України в Києві, акція вже завершилася, ніяких серйозних інцидентів міліція не зафіксувала. Комуністи поклали квіти до пам'ятника Леніну на Бессарабській площі, а потім пройшли по Хрещатику до Майдану Незалежності. Правопорядок забезпечували близько 500 правоохоронців. Наразі стосовно організаторів акції будуть складені адміністративні протоколи, оскільки акція була заборонена судом. Нікого з учасників акції міліція не затримувала. Водночас, правоохоронці затримали шістьох представників коаліції учасників «помаранчевої революції», які також всупереч забороні проведення акцій вийшли в центр Києва, намагаючись провести свій захід. На них також будуть складені аналогічні протоколи, після чого їх відпустять. Нагадаємо, що, Окружний адміністративний суд Києва   заборонив проведення масових акцій 6 і 7 листопада на Майдані Незалежності. Таку постанову суд виніс за зверненням Київської міської державної адміністрації (КМДА). Раніше заявку на проведення акцій у центрі Києва 7 листопада подала Комуністична партія. Всеукраїнське об'єднання «Свобода» планувала в неділю, 7 листопада, провести на Майдані Незалежності акцію в пам'ять про жертви «московсько-більшовицького режиму». За матеріалами "Інтерфакс-Україна"
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі