Комуніст Грач: Росія здала Крим донецьким бандитам

Поділитися
© Getty Images
Народний депутат України, голова Комуністичної партії робітників і селян (КПРС), голова всеукраїнської організації руху «Інтернаціональна Росія» Леонід Грач заявляє, що влада Росії здала Крим донецьким бандитам.

Про це Л. Грач заявив у своєму виступі на конференції міжнародного руху «Інтернаціональна Росія» в Москві.

"Сьогодні істинно російський Крим зданий донецьким бандитам самим російським керівництвом. Це справді так – зданий Медведєвим рік тому під час парламентських виборів у Верховну раду Криму", – сказав Грач.

Він зазначив, що до Криму з Донецька направили близько 60 осіб, які призначені на ключові пости в органах влади.

За словами Грача, представники Партії регіонів "взяли на коротку вуздечку" всі російські організації.

"Є інформація, що адміністрація нинішнього Російської держави поставила на перемогу Януковича, і тому всіх інших – геть", – сказав він.

Леонід Грач вважає, що Крим є розмінною монетою в геополітичних іграх Президента України Віктора Януковича.

"Якщо Україна в НАТО, то Росії доведеться йти з Криму, а якщо влада поб’є горшки з Росією, то ПРО точно стоятиме, у тому числі в Севастополі", – сказав він.

Разом з тим він підкреслив, що висувати Криму, де живуть 60% етнічних росіян, претензії за проросійську позицію, те ж саме, що звинувачувати Львівську область в любові до військових Української повстанської армії.

Грач сподівається, що після обрання прем’єр-міністра РФ Володимира Путіна на посаду Президента Росії ситуація зміниться, в тому числі зі створення Євразійського союзу. За його словами, Путін останнім часом зробив дуже багато, щоб Україна наблизилася до Митного союзу.

Леонід Грач також сподівається, що позиція Путіна щодо створення Євразійського союзу не зміниться після президентських виборів. "Сподіваюся на лідера, який не буде подібний українському лідерові, що перед виборами сказав одне, а після – інше", – зазначив народний депутат.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі