Королевська обіцяє зарплати в 1000 євро. Коли їх чекати - розповість у січні

Поділитися
Наталія Королевська, яка зайняла посаду міністра соцполітики, у першу чергу збирається виправляти помилки своїх попередників. І через місяць обіцяє розповісти, коли і як будуть збільшуватися в Україні зарплати і пенсії.

Міністр соціальної політики Наталія Королевська запевнила, що українці можуть розраховувати на зарплати в 1000 і пенсії в 500 євро (це було однією з її передвиборчих обіцянок).

«Можна очікувати, безумовно. Ми сьогодні повинні жити тим, щоб було покращення, підвищення пенсій і зарплат», - відповіла міністр на запитання журналістів, чи слід очікувати збільшення зарплат і пенсій до зазначеного розміру.

Коли і як будуть підніматися зарплати і пенсії в Україні, Королевська пообіцяла розповісти у січні.

«У січні всіх зберемо обов'язково, і все детально розповімо - і коли які зарплати будуть, і чого очікуємо, оскільки зараз тільки занурюємося в курс справи, дуже багато питань», - зазначила вона, цитує
ЛІГАБізнесІнформ.

На зауваження журналістів, що вона багато критикувала уряд Миколи Азарова, а сама пішла туди працювати, Королевська сказала: «Я працюю в уряді України. В першу чергу, ми розберемося зі справами, а на політичні питання будемо відповідати на прес-конференції».

«У першу чергу, моє завдання - зробити все, щоб виправити ті помилки, які були, і дійсно забезпечити соціальний захист в країні», - резюмувала міністр.

Нагадаємо, Наталія Королевська очолює партію «Україна - Вперед!», яка за результатами парламентських виборів так і не змогла подолати 5-відсотковий бар'єр і потрапити до Верховної Ради. Під час виборів вона обіцяла, що середня пенсія в Україні складе 500 євро, а середня зарплата - 1 000 євро.

24 грудня президент Віктор Янукович призначив Королевську на пост міністра соціальної політики.

Коментуючи це призначення, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що у Королевської тепер є можливість забезпечити зарплати українців у 1000 євро.

«Вона досить активно критикувала владу. Тепер у Королевської з'являється можливість виконати всі обіцянки, які вона давала своїм виборцям», - сказав Єфремов. !zn


Читайте також:

Єфремов чекає від Королевської зарплат в 1000 євро і пенсій в 500

Азаров дав доручення Королевській

В опозиції назвали призначення Королевської міністром «політичним приколом»


Кабмін хоче перекласти свою відповідальність за затримку зарплат на мерів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі