Кожем’якін сподівається на звільнення Тимошенко через реакцію міжнародної спільноти

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Новий голова фракції «БЮТ-Батьківщина» Андрій Кожем’якін найбільше сподівається, що Юлію Тимошенко звільнять з в’язниці через реакцію міжнародної спільноти.

В інтерв’ю «Радіо Свобода» він зазначив, що парламентська фракція і надалі буде домагатися змін до законодавства щодо звільнення Ю.Тимошенко.

«Виборюючи звільнення Юлії Тимошенко, в парламенті можна робити дуже багато речей. Це і зміни до законодавства, і вимоги, і звертання до міжнародної спільноти. До речі, на кого я найбільше сподіваюся, – це все ж таки на реакцію міжнародної спільноти. Тому що попереду Європейський суд з прав людини, де є клопотання Юлії Володимирівни», - сказав він.

«Фракція на своїх останніх засіданнях ухвалила рішення: відпрацювати чітку стратегію роботи, визначитися з пріоритетами. А пріоритети дуже прості: боротьба за лідера, гідне опонування владі, показувати, що опозиція є в цьому парламенті. І ми змусимо їх прислухатися до нас», - відзначив А.Кожем’якін.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі