Кравчук пообіцяв референдум щодо нової Конституції

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Конституційні зміни і новий текст Конституції буде винесено на всеукраїнський референдум.

Про це повідомив екс-президент, глава експертної групи з підготовки Конституційної асамблеї, екс-президент України Леонід Кравчук в ефірі «Шустер Live» увечері в п'ятницю, 8 липня.

«Я знаю, що винесення на референдум тексту - це складне питання, його треба відпрацювати, але ми будемо пропонувати конституційні зміни і новий текст на всеукраїнському референдумі. Щоб нікому не було спокуси говорити: що рішення політбюро або рішення вождя важливіше, ніж Конституція», - сказав Л. Кравчук.

«Те, що ми запропонуємо, може не сподобатися президенту чи Верховній Раді, які будуть приймати цю Конституцію, але, для того щоб ми були чесними та відкритими перед народом, кожен член Конституційної асамблеї підпише і дасть письмовий документ, в якому скаже: з чим він згоден, а з чим ні», - розповів екс-президент.

При цьому він стверджує, що члени Конституційної асамблеї не відчувають тиску.

«Президент і його адміністрація, ні разу не дзвонили з якимись пропозиціями, щоб ми внесли їх у концепцію. Я не знаю, як буде надалі. Я не можу гарантувати, але на сьогодні так», - повідомив Л. Кравчук.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі