Кучма вимагає знайти винних у вбивстві Гонгадзе

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Колишній президент України Леонід Кучма наполягає на продовженні розслідування «касетного скандалу» і пошуку винуватців убивства журналіста Георгія Гонгадзе. Про це йдеться в повідомленні його адвокатів Сергія Ульянова і Віктора Петруненка.

«Недостатньо зняти підозри з президента Кучми, але залишити їх на українській владі, на самій державі. Необхідно змити пляму з репутації країни. А це неможливо до моменту, поки не буде знайдено справжніх організаторів та замовників цієї найстрашнішої антиукраїнської провокації новітнього часу - «касетного скандалу» та зникнення Г.Гонгадзе. Лише знайшовши справжніх керівників цієї змови проти основ держави, Україна може довести всьому світові, що вона здатна захищати свої інтереси», - вважає Л.Кучма.

«Моя мета - не тільки реабілітація мене особисто. Справа моєї честі - повернення доброго імені не тільки Л.Кучмі, а й Україні, на чолі якої я стояв більше десятиліття. Я наполягаю на тому, щоб розслідування «касетного скандалу», пошук його замовників та істинних винуватців вбивства Георгія Гонгадзе було продовжено. Зі свого боку я готовий зробити для цього все, що тільки може знадобитися від мене», - сказав він.

Нагадаємо, 14 грудня Печерський районний суд Києва скасував постанову Генеральної прокуратури про порушення кримінальної справи щодо другого президента України (1994-2005) Леоніда Кучми за звинуваченням у причетності до вбивства журналіста Г.Гонгадзе.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі