Кузьмін: У ГПУ є прямі докази причетності Тимошенко, Лазаренка і Кучми до вбивств

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Генеральна прокуратура має у своєму розпорядженні свідоцтва того, що Тимошенко, Лазаренко, і Кучма мають прямий стосунок до вбивств. Ренат Кузьмін відзначив, що відомство зараз працює над тим, щоб зібрати достатні докази, що дозволяють пред'явити їм звинувачення.

Перший заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін заявив, що ГПУ має у своєму розпорядженні прямі свідчення причетності Юлії Тимошенко, Павла Лазаренка і Леоніда Кучми до вбивств.

«Зараз ми працюємо над тим, щоб зібрати достатні докази, що дозволяють пред'явити їм звинувачення» - заявив Кузьмін в інтерв'ю виданню The Kiev Times.

Він також жорстко прокоментував позицію деяких українських та європейських політиків щодо справи Тимошенко: «Юлія Володимирівна Тимошенко - особливий випадок з точки зору етики стосунків і дуже простий з точки зору закону. Вона злочинець, що встановлено двома судовими інстанціями, і відбуває покарання у вигляді 7 років ув'язнення. Винність або невинність визначає суд, а не опозиція. Суд вирішив, що вона злочинець, і з цим потрібно погодитися».

Кузьмін: Гроші за вбивство Щебраня переводилися з рахунків Тимошенко і Лазаренка

Кузьмін також недвозначно нагадав, що колись нинішній Президент і його прихильники погодилися з тим, що суд оголосив третій тур президентських виборів.

Раніше Кузьмін заявляв про те, що Тимошенко давала пряму вказівку вбити бізнесмена і нардепа Євгена Щербаня, буде сказано в обвинувальному висновку на суді.

Нагадаємо: 30 березня перший заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін заявив, що зараз «активно» розслідують справу, за якою Лазаренка і Тимошенко підозрюють упричетності до організації вбивства Щербаня в 1996 році.. !zn

Читайте також:

Кузьмін попереджав Тимошенко, що на неї «повісять» справу Щербаня

ГПУ: Тимошенко була причетна до банди донецьких кілерів, на рахунку яких 25 убивств

Кужель: Тимошенко входила до вузького кола друзів Щербаня

Янукович упевнений у причетності Тимошенко до вбивства Щербаня: Там були мотиви

Кузьмін: Гроші за вбивство Щебраня переводилися з рахунків Тимошенко і Лазаренка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі