Ландік відкупився від своєї жертви за $ 5000

Поділитися
© love90.org
Постраждала від депутата Луганської міської ради Романа Ландіка Марія Коршунова підтвердила в суді отримання компенсації в розмірі 5 тис. дол

Про це М.Коршунова заявила в ході сьогоднішнього засідання в Ленінському суді Луганська.

Водночас на запитання про те, чи вся це сума компенсації чи було отримано ще якісь гроші, М.Коршунова відповідати відмовилася.

Сьогодні також були повторно допитані лікарі міської лікарні №3, де М.Коршунова проходила курс лікування після інциденту в ресторані «Баккара».

Згідно з історією хвороби, яка весь час знаходилася в слідчого, але не була залучена до матеріалів справи, з видимих тілесних ушкоджень у М.Коршунової були гематоми на шиї та голові. Ніс був без зовнішніх пошкоджень.

Лікар приймального відділення Тамара Халявкіна поставила М.Коршуновій діагноз «струс головного мозку під питанням» у зв`язку з її скаргами на головний біль, нудоту, запаморочення. Крім того, в діагнозі зі слів потерпілої був вказаний «забій м`яких тканин потиличної частини голови і горизонтальний ністагм».

За словами завідуючого неврологічним відділенням Володимира Євтушенка, в ході динамічного спостереження за пацієнтом можна визначити, чи намагається пацієнт симулювати хворобу, чи - ні. «У картці М.Коршунової симуляція не відображена, а значить - її не було», - сказав він.

У сьогоднішньому засіданні також суддя Олена Попова зачитала протокол очної ставки між М.Коршуновою і Р.Ландіком у СІЗО 5 жовтня.

Згідно з протоколом, М.Коршунова заявила, що вона була тверезою, а Р.Ландік - п`яним і агресивним. У свою чергу Р.Ландік заявив, що горілку не п`є останні 15 років, а М.Коршунова була п`яна.

Як повідомлялося, 4 липня вночі в ресторані «Баккара» в Луганську син народного депутата від Партії регіонів Володимира Ландіка, депутат Луганської міськради Р.ЛАандік побив М.Коршунову.

Відеозапис побиття потрапив в Інтернет.

7 липня прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу стосовно Р.Ландіка за ч. 3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Його було оголошено в розшук і затримано в Краснодарі (РФ).

21 вересня Р.Ландіка екстрадували з Росії в Україну для притягання до кримінальної відповідальності, а 24 вересня - етапували до Луганська.

26 вересня Ленінський районний суд Луганська залишив Р.Ландіка під вартою до оголошення вироку.

31 жовтня стало відомо про те, що Р.Ландік і М.Коршунова підписали мирову угоду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі