Лавринович вважає, що ПАРЄ не має права погрожувати Україні

Поділитися
© diamatik.org
Міністр юстиції Олександр Лавринович вважає, що Парламентська асамблея Ради Європи не має права погрожувати Україні. Про це він заявив в ефірі «5 каналу», коментуючи заяву співдоповідачки ПАРЄ Майліс Репс про можливі проблеми у зв'язку з законом про вибори.

На думку українського міністра, шановна особа, обрана до парламенту своєї країни і делегована до ПАРЄ, «очевидно, не зовсім точно розуміє міру своєї відповідальності за слова».

«Тому що якщо члени Ради Європи говорять таким чином, що застерігаю, попереджаю, погрожую - я думаю, що у дуже шанованих членів ПАРЄ немає таких повноважень, такого права на подібні заяви», - сказав О.Лавринович.

Нагадаємо, співдоповідачка ПАРЄ Майліс Репс заявила під час візиту до України, що на січневій сесії, швидше за все, не буде вжито крайніх заходів впливу на Україну, але вже через півроку ситуація може змінитися. «Побоювання пов'язані, перш за все, з наближенням виборів до парламенту. Якщо виборче законодавство буде використано певним чином, то у вашої країни виникнуть дійсно серйозні проблеми», - сказала вона.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі