Лещенка допитували три години у справі про погрози Богословській в інтернеті

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Журналіста Сергія Лещенка допитували три години у справі про погрози, про які в інтернеті прочитала на свою адресу народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська. Про це сам С.Лещенко повідомив у своєму блозі.

«Допит тривав три години, стосувався справи Богословської, яка вичитала погрози на свою адресу у блозі в інтернеті. Цирк, а не кримінальна справа! Подібних погроз на свою адресу я отримую в коментарях десяток на день. Хотів би подивитися, як швидко МВС порушила б кримінальну справу», - пише журналіст.

На його думку, завдання порушеної кримінальної справи зводяться до наступних: вилучити сервери «Української правди» і заблокувати роботу редакції, а також «підсилювати сигнал від сказаного Богословською».

«Одна справа, коли говорить просто депутат, а друга - якій "погрожували вбивством" за її принципову позицію. А телеглядачі вникати не будуть, наскільки анекдотичні були ці загрози», - пояснив С.Лещенко.

Як повідомлялося, головного редактора «Української правди» Олену Притулу і журналіста Сергія Лещенка викликали на допит до слідчого Є.Щура на 13:00 30 червня у справі № 10-26405 про «погрозу вбивством».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі