Лідери Об'єднаної опозиції прибули до Харкова вітати Тимошенко з днем ​​народження

Поділитися
Лідери опозиції на мітингу біля лікарні «Укрзалізниці» перед сотнями прихильників екс-прем'єра пообіцяли, що Тимошенко та інші політичні в'язні незабаром зможуть вийти на свободу.

Лідери Об'єднаної опозиції прибули до Харкова для святкування дня народження екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Олександр Турчинов та Арсеній Яценюк взяли участь у мітингу перед Центральною клінічною лікарнею «Укрзалізниці», у стаціонарі якої знаходиться Тимошенко.

Турчинов висловив жаль з приводу того, що Тимошенко вже другий раз поспіль відзначає свій день народження за ґратами, однак, на його думку, екс-прем'єр та інші політичні в'язні незабаром зможуть вийти на свободу.

«Дуже гірко говорити, але це вже другий день народження, який Юля відзначає за ґратами, але ми з вами знаємо, що кожна диктатура, у тому числі диктатура Януковича, приречена, тому що диктатори й диктатури знищують самі себе», - сказав Турчинов.

У свою чергу, Яценюк повідомив, що лідери опозиції сьогодні по телефону змогли особисто привітати Тимошенко з днем народження.

Лідери опозиції і ряд народних депутатів від опозиційних партій зайшли на територію ЦКЛ «Укрзалізниці». Вони взяли з собою великий букет троянд, складений у вигляді серця.

Захисник Тимошенко, народний депутат Андрій Кожем'якін зазначив, що лідери опозиції мають намір піднятися на 9-й поверх лікарні, де розташована палата екс-прем'єра, і принаймні через охоронців передати їй вітання та квіти.

На мітинг перед лікарнею зібралися близько 500 прихильників екс-прем'єра з Києва, Київської, Одеської, Чернігівської, Сумської, Луганської, Львівської та інших областей України.

Люди тримають символіку ВО «Батьківщина», транспаранти з написами на підтримку Тимошенко і повітряні кулі білого та червоного кольорів.

Прихильники екс-прем'єр-міністра скандують: «Юля - наш президент!», «Вітаємо!», «Юлі - свободу!».

Перед лікарнею також зібралися близько 10 противників Тимошенко. Молоді люди скандують: «Ми за рівні права, Тимошенко не права».

Час від часу Юлія Тимошенко з вікна вітає присутніх на мітингу, зокрема, вона кілька разів показувала у відкрите на провітрювання вікно аркуш паперу, на якому намальовано серце.

Під час мітингу прихильники Тимошенко випустили в повітря голубів як символ свободи і миру, а також на повітряних кулях - банер з написом «Юля, з днем народження». !zn

Читайте також:

Мерія Риму вивісила на своєму фасаді портрет Тимошенко (ФОТО)

Київських митників засудили на 3 роки за розмитнення «швидких» Тимошенко

Посол США в Україні: Вашингтон наполягає на достроковому звільненні Луценка і Тимошенко

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі