Литвин сподівається на підтримку законопроекту про сенсорну кнопку

Поділитися
© bnp.by
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин висловив сподівання, що депутатський корпус підтримає законопроект про персональне голосування депутатів за допомогою сенсорної кнопки, який він висунув. Про це Володимир Литвин сказав у неділю, 20 березня, в інтерв'ю 5-му каналу.

«Я сподіваюсь, бо відступати далі нікуди», - зазначив голова Верховної Ради.

В. Литвин нагадав, що в п'ятницю, 18 березня, зареєстрував проект закону про внесення змін до Регламенту ВР, яким передбачено персональне голосування за допомогою сенсорної кнопки.

Він висловив надію, що «тепер ні Регламентний комітет (ідеться про Комітет Верховної Ради з питань Регламенту, депутатської етики й організації роботи ВР - ред.), ані депутати не будуть посилатись на те, що таке рішення треба ухвалювати змінами до Регламенту».

За його словами, зараз «по суті справи комітет керує ВР, а голова ВР, виходить, тільки має право вести парламентське засідання».

При цьому В. Литвин додав, що запропонований законопроект має зняти всі питання, що стосуються юридичного вирішення цієї проблеми.

За матеріалами УНІАН

Поділитися
Підготував/ла Дубенко Вадим
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі