Литвин приховує вартість своїх «робочих поїздок» в Новоград-Волинський

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Українці не зможуть дізнатися, скільки коштує передвиборча кампанія Володимира Литвина, яку він веде за державний рахунок.

Апарат Верховної Ради відмовився повідомити кошторис «робочих поїздок» Володимира Литвина в Новоград-Волинський, де спікер має намір балотуватися на виборах.

«Відповідно до закону України «про доступ до публічної інформації» така інформація має обмежений доступ і належить до службової», - йдеться у відповіді голови апарату Валентина Зайчука на запит «Української правди».

«Також інформую, що згідно з законом «Про інформацію» реалізація права на інформацію не повинна порушувати громадські, політичні, економічні, соціальні, духовні, екологічні та інші права, свободи і законні інтереси інших громадян, права та інтереси юридичних осіб», - також написав Зайчук.

У своєму запиті "Українська правда" просила повідомити розмір витрат на останній закордонний візит Литвина до Люксембургу 14 лютого 2012, а також поїздку до Новоград-Волинський Житомирської області 16 лютого 2012 року.

Як повідомлялося, спікер парламенту Володимир Литвин став частенько відвідувати з «робочими поїздками» Новоград-Волинський виборчий округ Житомирської області. Тільки в 2011 році в цьому окрузі Литвин побував 12 разів. Причина поїздок - саме по Новоград-Волинському виборчому округу він збирається балотуватися в наступну Верховну Раду.

Останню поїздку в Новоград-Волинський Литвин зробив 22 лютого. Спікер провів зустріч з активістами ветеранських організацій його виборчого округу, а також побував у військовій частині на території округу.

Як повідомляло ZN.UA, парламентська більшість виділила на округ Литвина в Житомирській області з держбюджету 75 млн грн. !zn

Читайте також

Литвин «повертає борги» виборцям Житомирської області зі своїх заощаджень


Литвин веде передвиборну кампанію під виглядом «робочих поїздок»

Брат Литвина відмовився йти в депутати

Литвин на парламентських виборах сподівається на мажоритарку

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі