Литвин упевнений, що вибори визнають чесними

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Ніхто не зацікавлений в тому, щоб вибори в Україні отримали негативну оцінку. Тому вибори визнають чесними, впевнений Литвин.

Голова Верховної Ради Володимир Литвин переконаний, що парламентські вибори в Україні буде визнано чесними.

«Я далекий від думки про те, що вибори в Україні не будуть визнані чесними. Вони такими будуть, тобто чесними», - сказав Литвин у ефірі «5 каналу».

За словами спікера, його переконання пов'язано з тим, що «ніхто не зацікавлений у тому, щоб ми отримали негативну оцінку».

При цьому Литвин підтримав думку глави Центральної виборчої комісії Володимира Шаповала про те, що в українських реаліях політична сила і політик, який програв вибори, має звичку не визнавати їхні результати і апелювати з цим до громадськості.

«Я думаю, що вибори - це той час, коли потрібно налагодити діалог усередині країни і обговорити, як нам далі бути. Не ділити країну на своїх і чужих», - сказав Литвин, додавши, що переконаний у тому, що вибори в Україні пройдуть «штатно».

- Голова ЦВК впевнений, що легітимність виборів поставлять під сумнів

Крім того, спікер спрогнозував, що осіння сесія парламенту буде «гарячою». «Звичайно ж, будуть спроби використати трибуну Верховної Ради України для того, щоб донести свої меседжі, поагітувати за себе, особливо з боку тих депутатів, які зайшли в партійні списки і мають всі шанси знову потрапити до Верховної Ради України», - сказав Литвин. !zn

Читайте також:

Центрвиборчком зареєстрував на вибори 43 «двійника»

Глава ЦВК пояснив, що Тимошенко і Луценко відмовили в реєстрації строго за законом

Литвин зізнався, що змушений брати участь у виборах по мажоритарці

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі