Литвин веде передвиборну кампанію під виглядом «робочих поїздок»

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У ході «робочих поїздок» у Житомирську область Володимир Литвин роздає подарунки перед об'єктивом фотографа парламентського видання «Голос Україна».

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин став частенько їздити з «робочими поїздками» в Новоград-Волинський виборчий округ Житомирської області. Як повідомляє «Українська правда», в цьому окрузі Литвин побував 12 разів у 2011 році.

Причина поїздок - саме по Новоград-Волинському виборчому округу він збирається балотуватися в наступну Верховну Раду.

Як повідомляло ZN.UA, парламентська більшість виділила на округ Литвина в Житомирській області з держбюджету 75 млн грн.

В кожну таку подорож Литвин брав фотографа парламентського видання "Голос України", який готував репортаж про його "робочу поїздку".

Відповідно, такі вилазки Литвина є недобросовісною виборчою кампанією, адже мають всі ознаки використання адмінресурсу, ідеться у публікації.

Якщо минулого року "робочі поїздки" Литвина в цей район мали закамуфльований виборчий характер, то цього року - вже неприхований.

Так, 16 лютого 2012-го Литвин знову відвідав Новоград-Волинський, а програма "робочої поїздки" звелася до роздачі подарунків та відвідин зруйнованої школи.При цьому "стипендії" та "гранти" Литвин роздавав від імені фонду "Майбутнє Полісся", керівником якого виступає син Литвина.

На 22 лютого запланована ще одна його "робоча поїздка" до Новоград-Волинського.

"Голова Верховної Ради України зустрінеться з активістами ветеранських організацій Баранівського, Ємільчинського, Новоград-Волинського, Червоноармійського районів, міста Новограда-Волинського, і візьме участь в урочистому зібранні з нагоди Дня захисника Вітчизни", - сказано у повідомленні на сайті Верховної Ради.

"Українська правда" звернулася до апарату Верховної Ради з проханням повідомити кошторис минулотижневої робочої поїздки до Новоград-Волинського та чекає на відповідь. !zn

Читайте також

Литвин пообіцяв не переносити парламентські вибори

Литвин запропонував оздоровити парламент, вигнавши Забзалюка і Рибакова

Брат Литвина відмовився йти в депутати

Литвин на парламентських виборах сподівається на мажоритарку

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі