Луганський суд продовжив арешт Ландіка на два місяці

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Ленінський районний суд міста Луганська виніс рішення про арешт депутата Луганської міськради Романа Ландіка на два місяці. Про це у вівторок, 27 вересня, повідомив журналістам міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов.

«Вчора Луганський суд прийняв рішення про його арешт і затримання на два місяці до закінчення розслідування кримінальної справи», - сказав міністр.

Він додав, що стосовно Р.Ландіка порушено кримінальну справу за ст.296 КК (хуліганство). «Йому пред'явлено обвинувачення, він від надання свідчень відмовився, заявив, що не винен, і користуючись ст. 63 Конституції, сказав, що свідчення давати не буде», - зазначив А.Могильов.

За словами голови МВС, суд виходив з того, що «є дані, що він намагався сховатися від слідства».

Як повідомлялося, 4 липня вночі у ресторані «Баккара» в Луганську Р.Ландік побив М.Коршунову. Прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу стосовно депутата за ч.3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Р.Ландік був затриманий у Краснодарі (Росія). 11 серпня Генеральна прокуратура Російської Федерації задовольнила запит Генеральної прокуратури України від 19 липня 2011 року про видачу Україна Р.Ландіка для притягнення до кримінальної відповідальності.

Р.Ландік є сином народного депутата від Партії регіонів Володимира Ландіка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі