Лукашенко назвав страту «мінських терористів» своєю особистою трагедією

Поділитися
Олександр Лукашенко назвав процес у справі про вибух у мінському метро абсолютно прозорим, бо у співробітників ФСБ Росії, ізраїльського "​​Моссада" та Інтерполу, які брали участь на всіх етапах слідства, на жодному етапі не виникло ніяких питань і сумнівів. Тим не менше, Євросоюз може розширити санкції щодо Білорусі через страту вже 23 березня.

Процес у справі про вибух у мінському метро був абсолютно прозорим. Про це заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко в інтерв'ю телеканалу Russia Today.

"Це був абсолютно прозорий процес від початку до кінця. У співробітників ФСБ Росії, ізраїльського "Моссада" та Інтерполу, які брали участь на всіх етапах слідства, у них на жодному етапі не виникло ніяких питань і сумнівів", - заявив Лукашенко.

Білоруський президент назвав особистою трагедією кару Владислава Ковальова та Дмитра Коновалова, яких суд визнав винними в організації вибуху 11 квітня 2011 року.

"Для мене це була чергова трагедія у моєму житті. Але найбільше я співпереживав батькам цих людей, яким я допомогти не можу. Шкода. Ось часто запитують: "Що для вас найскладніше?" Я вже говорив якось публічно, що для мене найскладніше - підписати відповідний указ про непомилування. Помилував я за весь період, по-моєму, тільки одну людину", - сказав Лукашенко.

Як повідомлялося, Рада міністрів Євросоюзу з закордонних справ обговорить у п'ятницю 23 березня ситуацію у Білорусі. Негативну реакцію в Євросоюзі викликала страта у Білорусі Владислава Ковальова та Дмитра Коновалова, звинувачених у справі про вибух в мінському метро. !zn

Читайте також:

Євросоюз може розширити санкції проти Білорусі через страту «мінських терористів»


Україна засудила розстріл Коновалова і Ковальова, засуджених за теракт у мінському метро

Після розстрілу «мінських терористів» Лукашенко поїхав у Москву шукати захисту від санкцій ЄС

У Білорусі розстріляли обох засуджених за теракт у метро

Комуністи пропонують ввести в Україні смертну кару, а регіонали - довічне ув'язнення

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі