Лукашенко: Революцій у Білорусі ніколи не буде. Не дочекаєтеся

Поділитися
© missuniverse.com
Олександр Лукашенко заявив, що ліміт революцій для Білорусі вичерпано, а Заходу просто не подобається, що Мінськ в хороших відносинах з Москвою.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що всі спроби здійснити в республіці революцію будуть безперспективними.

«Не дочекаєтеся. Білорусь - не Близький Схід, політика білоруського керівництва і політика близькосхідних керівників - кардинально відрізняються. Тут дехто спробував «підірвати» ситуацію, але нічого не вийшло. Такого ніколи не буде, обіцяю», - сказав Лукашенко.

За його словами, ліміт революцій для Білорусі вичерпано.

«Якщо хтось думає, що тут відбудуться революційні зміни, цього не буде. Ліміт революцій для Білорусі вичерпано, тому треба набратися терпіння і спокійно ці зміни на краще здійснювати. Еволюційні зміни ми вітаємо, революцій тут не буде», - підкреслив президент.

Він також вважає можливою нормалізацію відносин з ЄС, але без диктату і санкцій з боку Європи.

«Ми вже, на вимогу Євросоюзу і окремих політичних діячів ЄС, зробили стільки кроків, що можна було б пробігти або пройти десять кілометрів. Але обіцяних назустріч кроків ми не отримали», - сказав Лукашенко.

«Робіть висновки. Ми готові, але не треба до нас приїжджати на переговори і ставити перед нами умови. Ми вже цих умов виконали не один десяток, переді мною їх ставили, і я їх виконував. У відповідь ми отримали посилення санкцій», - зазначив він.

Лукашенко також заявив про неприйнятність вимог про звільнення всіх засуджених, яких на Заході зараховують до політв'язнів.

«За що санкції? Кажуть, у нас є якісь політв'язні. Добре, приїжджайте і покажіть хоч одного політв'язня, але приїжджайте як фахівці, а не як журналісти», - запропонував президент.

На думку Лукашенка, заходу не подобається, що Білорусь в хороших відносинах з Росією. При цьому він порадив Європі не забувати, що «через Білорусь ви отримуєте 80% нафти і будете отримувати до половини (обсягу) природного газу».

«Ви маєте проблеми з постачанням газу і нафти зі сходу на захід, через нашу країну? Євросоюз має з нами якісь проблеми? Ні. А ми - маєм », - констатував він. !zn

Читайте також:

Лукашенко розповів, як відмовився від хабара в 5 млрд доларів

Євросоюз «санкціонував» Лукашенка

Лукашенко оцінив своє відставання від Леніна і Сталіна: Ще топати і топати

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі