Лукашенко захоплений Саакашвілі: визнати свою поразку - дорогого коштує

Поділитися
© missuniverse.com
На думку президента Білорусі, грузинський лідер «переступив через себе», визнавши поразку своєї партії на виборах. Це, зазначив Лукашенко, "оцінили всі, і росіяни, і грузини, і зовнішні спостерігачі".

Президент Білорусії Олександр Лукашенко захоплений вчинком президента Грузії Михайла Саакашвілі, який визнав поразку своєї партії на парламентських виборах.

"Я не очікував від Саакашвілі такої поведінки. Він просто переступив через себе. В цьому відношенні я хочу сказати, що він молодець. Все-таки визнати свою поразку, коли він до останньої хвилини був певен, що його весь народ стовідсотково підтримає - це дорогого коштує", - заявив Лукашенко.
До речі, зазначив президент Білорусі, "це оцінили всі, і росіяни, і грузини, і зовнішні спостерігачі".
Говорячи про білорусько-грузинські відносини, Лукашенко сказав, що "дійсно, ми маємо з Грузією непогані економічні відносини, хоча це непорівнянні обсяги, і з Російською Федерацією". "Але з Грузією ми мали і деякі політичні контакти, незважаючи на те, що ми, звичайно, підтримували Російську Федерацію в усіх цих конфліктах", - заявив Лукашенко.
"Ми мали ці політичні контакти, і ми вдячні, я це публічно говорив і Михайлу Саакашвілі, і всім грузинським політикам, які нас підтримували на міжнародній арені - у Східному партнерстві, ООН, перед американцями, європейцями", - зазначив білоруський президент.
"Саакашвілі взагалі був провідником білоруської політики, і це була правда. Я йому за це вдячний, і вже не одноразово публічно про це говорив", - сказав президент Білорусі.
Нагадаємо, раніше президент Грузії визнав поразку своїх прибічників на виборах до парламенту і заявив, що його партія переходить в опозицію. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі