Лутковську обрали з порушенням регламенту, - «Наша Україна»

Поділитися
У бюлетені для таємного голосування з обрання уповноваженого Верховної Ради України з прав людини відсутні підписи голови та секретаря Лічильної Комісії. Отже, бюлетені виготовлені з порушенням, вважають в «Нашій Україні».

Уповноваженого з прав людини Валерію Лутковську обрали у неправовий спосіб. Про це заявив народний депутат від «Нашої України», заступник голови Лічильної комісії Верховної Ради Володимир В’язівський.

«Хочу зазначити, що у бюлетені для таємного голосування з обрання Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини відсутні підписи голови та секретаря Лічильної Комісії. Отже, бюлетені виготовлені з порушенням частини 1 статті 38 Регламенту Верховної Ради України, у якій вказано, що «У бюлетені для таємного голосування зазначається мета голосування та у відповідному місці ставляться штамп і підписи голови та секретаря Лічильної комісії», - наголосив В`язівський.

З цього приводу народний депутат подав відповідне письмове повідомлення голові Верховної Ради Володимиру Литвину, проте спікер не озвучив його у сесійній залі.

Як повідомлялось, 24 квітня Лутковську обрано уповноваженим з прав людини Верховної ради. Її кандидатуру підтримали 252 народних депутатів. Лутковська була єдиним кандидатом на посаду омбудсмена. Опозиція не висувала свою кандидатуру на цю посаду. Лутковська до цього обіймала посаду вповноваженого Кабінету Міністрів у справах Європейського суду з прав людини з 25 січня 2011 року. !zn

Читайте також:

Рада призначила Лутковську омбудсменом

Лутковська пообіцяла зайнятися справою Тимошенко відразу після прийняття присяги

Лутковська заперечує приховування доходів

Лутковську звинуватили у приховуванні доходів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі