Луценка покарають за довгі розмови по зламаному телефону

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Ув'язнений Луценко недоговорив по телефону через поганий зв'язок і відмовився покинути чергову частину. Про порушення склали рапорт, який розглянуть на засіданні профілактичної комісії колонії.

Профілактична комісія Менської колонії № 91 розгляне на своєму засіданні поведінку екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, який з 31 серпня відбуває покарання у цьому виправному закладі. Про це повідомила прес-секретар управління Державної пенітенціарної служби в Чернігівській області Ксенія Ісаєнко.

За її інформацією, комісія розгляне питання про винесення попередження Луценку за невиконання законних вимог адміністрації колонії.

Ісаєнко уточнила, що вчора Луценко некоректно поводився щодо працівників колонії - він відмовився виконувати наказ покинути чергову частину, де розмовляв по телефону. Луценко почав висловлювати претензії до працівників, що недоговорив по телефону через поганий зв'язок і не все сказав своєму співрозмовнику, відмовився покинути приміщення, сказавши, що може перебувати там скільки завгодно.

«Насправді, це не так, і ув'язнений порушив чинні нормативно-правові документи, якими керуються працівники виправної колонії», - сказала Ісаєнко.

Вона уточнила, що про порушення складено відповідний рапорт, який буде розглядатися на засіданні профілактичної комісії.

«На засіданні буде присутній Луценко і він зможе пояснити свої дії. Це не інцидент, це непорозуміння», - зазначила Ісаєнко. Вона додала, що засідання комісії відбудеться або сьогодні, або завтра. !zn

Читайте також:

Луценку в колонії забороняють говорити про політику

Луценко постійно агітує співкамерників

Адвокат побоюється провокацій проти Луценка в колонії

Адвокат Луценка боїться, що Євросуд не встигне з рішенням

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі