Луценко назвав свій вирок подарунком Януковичу до 2-ї річниці президентства

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Юрій Луценко вважає свій вирок подарунком Віктору Януковичу до 2-ї річниці його президентства. Окрім того він заявив, що таким вироком «сьогоднішній режим показав свою швидку смерть: критичні точки - острах перед правдою та командною демократією».

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає свій вирок подарунком Віктору Януковичу до 2-ї річниці його президентства. Про це він заявив в інтерв'ю журналістам після завершення оголошення вироку.

«Я думаю, після цього - голосно або тихо - буде звучати: дорогий Вікторе Федоровичу, вітаємо вас з другою інавгурацією», - сказав Луценко.

У той же час екс-міністр зазначив, що під час оголошення вироку в його основу було покладено не дані свідків, надані ними у судовому засіданні, не вивчені докази, не дослідження результатів експертиз, а безпосередньо те, що було написано прокуратурою в обвинувальному висновку.

У той же час екс-міністр заявив, що таким вироком сьогоднішній режим показав «свою швидку смерть. Критичні точки - острах перед правдою та командною демократією, якщо опозиція буде це знати і скористається цим, режим буде повалено».

Після завершення судового засідання група опозиційних народних депутатів на чолі з Олександром Турчиновим зробили спробу прорватися до зали суду, але співробітники міліції відтіснили їх, у результаті чого виникла штовханина. Після цього на допомогу судовій охороні прийшли бійці спецпідрозділу «Беркут», які вибігли з конвойної кімнати і витіснили депутатів на сходи між другим і третім поверхами.

Як стало відомо, Печерський районний суд визнав винним Луценка у перевищенні повноважень при прийомі на роботу свого водія, нарахуванні йому завищеної зарплати та наданні квартири, а також у розтраті бюджетних коштів на святкування Дня міліції в 2009 році, і засудив до 4 років позбавлення волі. !zn

Читайте також:

Луценко має намір домагатися визнання невинності


Печерський суд дав Луценку 4 роки з конфіскацією майна

Європейський суд з прав людини 17 квітня розгляне скаргу Луценка на арешт

Луценко розповів, як можна «вбити межигірського дракона»


Луценко назвав Януковича «самозакоханим Плюшкіним», а Колеснікова - своєю помилкою

Дружина Луценка: чоловіка хочуть ізолювати від президентських виборів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі