Луценко назвав Януковича «самозакоханим Плюшкіним», а Колеснікова - своєю помилкою

Поділитися
У своєму заключному слові Юрій Луценко заявив, що за два роки після президентських виборів виявилося, що стати президентом легше, ніж бути ним, і це також повинно стати уроком для майбутніх кандидатів. Окрім того він назвав помилкою свій емоційний виступ у Верховній Раді, що стосується Бориса Колеснікова.

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко у своєму заключному слові порівняв президента Віктора Януковича з Плюшкіним і Гобсеком, який збирає "колекцію посаджених опонентів".

Зокрема, кажучи про президента, Луценко зазначив: "За два роки після президентських виборів виявилося, що стати президентом легше, ніж бути ним. Це також повинно стати уроком для кандидатів у президенти. Замість капітана державного корабля ми отримали самозакоханого Плюшкіна, або по-європейськи Гобсека, який збирає у своєму Межигірському Версалі мільярди грошей, тисячі гектарів мисливських угідь і колекцію посаджених опонентів".

На думку Луценка, влада Януковича давно не донецька.

"Вона Межигірська, з усіма ознаками мафіозного сімейного клану, мета якого - повна і необмежена влада, конвертована у гроші, а всі гроші країни конвертовані у владу", - додав він.

Луценко у заключному слові назвав помилкою свій емоційний виступ у Верховній Раді, що стосується нинішнього віце-прем'єра Бориса Колеснікова.

Зокрема, Луценко підкреслив: "Чи були у мене помилки? Безумовно. У МВС вони були пов'язані з відсутністю юридичної освіти, і, напевно, найяскравіше це проявилося під час мого виступу у парламенті щодо Бориса Колеснікова. А також занадто емоційні дії, як у випадку з Черновецьким (Луценко побився з Черновецьким на засіданні РНБО). Власне, я не шкодую про цей випадок. На мою думку, він був справедливим. Проте, напевно, міністр внутрішніх справ повинен бути менш емоційним. Але я такий, який є".

Нагадаємо, у 2005 році, під час перебування Луценка міністром оборони, тоді ще голова Донецької обласної ради Борис Колесніков провів у СІЗО кілька місяців за звинуваченням у вимаганні передання чужого майна з погрозою вбивства, однак пізніше справу було закрито у зв'язку з відсутністю складу злочину.

Як відомо, 7 квітня 2005 року Луценко виступав у Верховній Раді зі спеціальним звітом про причини арешту Колеснікова.

Багато хто розцінює нинішнє перебування Луценка під вартою як "помсту за відсидку Колеснікова". !zn

Читайте також:

Адвокат Луценка проcить відпустити невинну людину додому, до сім'ї

Луценко нарахував «61 брехню прокуратури», щоб сказати «гуд бай, 365 стаття»

Луценко: Прокуратурі потрібно було розстріляти мене, як робили «славні» нащадки НКВС

Прокурор вимагає для Луценка 4 роки

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі