Луценко після медобстеження повернули в колонію

Поділитися
Луценко після медобстеження повернули в колонію
Луценку не дозволили залишитися на лікування в чернігівській обласній лікарні. 6 грудня екс-міністра під конвоєм повезли до місця відбування покарання - в ​​Менську колонію.

Ув'язненому екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку не дозволили залишитися на лікування в чернігівській обласній лікарні.

6 грудня екс-міністра під конвоєм вивели з лікарні, посадили в автозак і повезли до місця відбування покарання - в ​​Менську колонію.

Як повідомлялося, Юрія Луценка доставили в чернігівську лікарню в понеділок для дообстеження та вирішення питання щодо подальшого лікування.

Головлікар лікарні Микола Романюк раніше заявляв, що екс-главу МВС лікувати в стаціонарі не будуть. Медик також заявив, що стан пацієнта задовільний.

Водночас агентство УНІАН з посиланням на поінформоване джерело в лікарні повідомляло, що екс-міністру може знадобитися операція.

Дружина екс-міністра стверджувала, що стан Луценка «дуже поганий, окрім інших хвороб, у нього є підозра на дуже серйозне захворювання кишечника». !zn

Читайте також:

Юрію Луценку може знадобитися операція

Лікарі не мають наміру лікувати Луценка в лікарні

Лікарі виявили в Луценка хвороби серця

Луценку стало гірше: він відмовляється від їжі і вкрився плямами

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі