Луценко у Лук'янівському СІЗО за 565 днів прочитав 200 книг

Поділитися
Екс - глава МВС, перебуваючи у Лук'янівському СІЗО, прочитав двісті книг, а також написав до них рецензії. Луценку подобається читати українську та зарубіжну класику. До філософської та історичної літератури екс-міністр ставиться більш прискіпливо.

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко за 565 днів, проведених у стінах Лук'янівського слідчого ізолятора, прочитав двісті книг і написав до них короткі замітки-рецензії. Про це він написав у черговому листі з СІЗО.

Луценко зазначив: «Час у в'язниці (а якщо вдуматися - то і в житті в цілому) є єдиним ресурсом, що належить людині. Можна витрачати його на спогади, на мрії, на виношування помсти, на байдикування. Але розумніше використовувати його на самоосвіту. Так, щоб кожен прожитий місяць означав не просто утримання позицій розуму і духу, а підйом на щабель вгору сходами розвитку».

«На 565-й день у Лук'янівському СІЗО я закінчив читати двохсоту книжку. Це була колосальна внутрішня дискусія і самоосвіта. Можливо, мої оцінки прочитаного допоможуть тим, хто не так багато часу як я (смайл, - ред.), але також цікавляться художньою, історичною, філософською та науково-популярною літературою. Тим більше, зараз - час відпусток», - цитує його слова прес-служба Народної самооборони.

Далі Луценко ділиться суб'єктивними оцінками прочитаними книгами: знак оклику він поставив творам вищого класу, два і один плюс - дуже хорошим і просто хорошим.

Судячи з поставлених оцінок, Луценко схильний читати українську та зарубіжну класику: Хемінгуея, Чехова, Костенко, Фейхтвангера, Даля, Чапека, Бродського, Борхеса, Бредбері. А ось до філософської та історичної літератури екс-міністр ставиться більш прискіпливо: більше десятка книг цього напрямку Луценко забракував.

Читайте також:

Луценко радить Януковичу прочитати книгу про диктатора-самозванця

Луценко в колонії буде працювати бібліотекарем за 1094 гривні

Луценка за хорошу поведінку можуть достроково звільнити

Луценко може провести в СІЗО весь термін ув'язнення

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі