Луценко закликав опозицію до нового Майдану

Поділитися
Екс-глава-МВС впевнений, що люди готові до нового Майдану, якщо вони побачать лідера і зрозумілий для них план нової країни. Також Луценко закликав лідерів опозиції визначити єдиного кандидата для перемоги над Януковичем на президентських виборах.

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко привітав усіх з річницею Помаранчевої революції і впевнений, що люди готові до нового Майдану. Про це він заявив 21 листопада в перерві між засіданнями Апеляційного суду Києва, який розглядає його скаргу на вирок.

«У цей день, я хотів би привітати всіх, хто був на Майдані. Я дуже давно не надягав помаранчеву стрічку, сьогодні надягнув з однієї причини - мені здається, що час відступу закінчився», - заявив він.

Він також просить опозиціонерів бути єдиними. «Звертаючись до всіх, хто був на Майдані, хто вболівав за Майдан у своїх містах і селах - я хотів би запропонувати покінчити з самогубною практикою критиканства», - сказав він.

«У мене безліч претензій до своїх колег політиків. У них, напевно, так само вони є до мене. Я особисто вже багато разів вибачався за свої помилки, знаю багатьох політиків, які мужньо вибачилися за свої. Але настає зараз час єднання всіх, хто думає про державу. Ще раз підкреслюю - мова йде не про Луценка, Тимошенко, Кличка, Тягнибока, Яценюка, Гриценка, не про багатьох моїх колег. Мова йде про перспективу країни», - заявив він.

«Я особисто навіть у в'язниці відчуваю, що країна змінилася. Я відчуваю, що люди готові до Майдану, якщо вони побачать лідера і зрозумілий для них план нової країни. Я впевнений, що українські інтелектуали повинні дати такий план», - підкреслив Луценко.

«Я впевнений, що лідери (опозиції - ред.) у новому парламенті повинні визначити єдиного кандидата для перемоги над Януковичем. Я впевнений, що ми повинні побудувати план нової країни, де олігархи будуть визначати економіку і політику, а виборці голосуватимуть за своє майбутнє», - додав він.

«І я впевнений, що все це стало можливим тільки тому, що мільйони людей стояли на Майдані. Тому Майдан виявився не тільки святом 2004 року, а великою подією, яка змінила майбутнє країни», - зазначив Луценко.

«Тому я хочу подякувати і низько вклонитися всім тим, хто був на площі, біля площі і хто досі залишається таким романтиком як я», - додав він.

Луценко також вважає, що останні вибори продемонстрували, що «громадянське суспільство стало наслідком дріжджів Майдану». !zn

Читайте також:

Луценко не буде балотуватися в президенти у разі дострокового звільнення


Москаль упевнений, що Луценка звільнять після виборів, а Тимошенко влада боїться більше, ніж Росію і США

У Держпенітенціарній службі запевнили, що Луценко не потребує госпіталізації

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі