Львівським опозиціонерам не дають автобуси для поїздки на Форум Об’єднаної опозиції

Поділитися
Львівські перевізники масово відмовляються надавати транспорт для поїздки у Київ на Форум Об’єднаної опозиції. Опозиціонери також скаржаться, що неможливо купити квитки на поїзд для групової поїздки. Люди купують квитки на поїзд індивідуально, частина їхатиме власним автотранспортом.

Львівські компанії, що займаються пасажирськими перевезеннями, масово відмовляються надавати в оренду транспорт для поїздки на Форум Об’єднаної опозиції, що відбудеться у Києві 12 травня. Про це повідомив лідер Львівської «Батьківщини» Роман Ілик, який очолюватиме делегацію від Львівщини.

За його словами, також неможливо купити квитки на поїзд для групової поїздки людей. «Забезпечити організований доїзд до Києва ні автобусами, ні залізничним транспортом є неможливо. Партійці купують квитки на поїзд індивідуально, частина їхатиме власним автотранспортом», - зазначив Ілик, якого цитує прес-служба партії.

Загалом від Львівської «Батьківщини» участь у Форуму візьме понад 50 партійців, хоча бажаючих було значно більше. Ілик зазначив, що такі відмови від автоперевізників в офісі «Батьківщини» отримують не вперше.

Як повідомлялося, 23 квітня партії «Батьківщина» і «Фронт змін» підписали Декларацію єдності для перемоги на парламентських виборах.

Всього до складу Об'єднаної опозиції, яка спільно йде на парламентські вибори 2012 року, увійшли шість партій: «Батьківщина», «Фронт змін», Народний Рух України, «Народна самооборона», «За Україну!", "Реформи і порядок». !zn

Читайте також:

Європейська партія Катеринчука готова приєднатися до Об’єднаної опозиції

Турчинов пов’язує свій виклик на допит з форумом Об’єднаної опозиції

«Батьківщина» і «Фронт змін» об’єдналися для участі у виборах: список очолять Тимошенко і Яценюк

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі