Магера готує себе до відставки з посади замголови ЦВК

Поділитися
© Victoria *Star*, fotki.yandex.ru
За словами Магери, він зі свого боку, як один з членів Центрвиборчкому, зробить все можливе, щоб вибори були якомога якіснішими і з високим рівнем довіри до них. Але він не виключає можливості подання у відставку, якщо побачить, що його впливом ситуацію - виборчий процес і його результати - змінити буде неможливо.
Заступник голови Центрвиборчкому Андрій Магера може подати у відставку під час кампанії з виборів Верховної Ради. Про це Магера заявив у інтерв'ю "5 каналу".
За його словами, він зі свого боку, як один з членів Центрвиборчкому, зробить все можливе, щоб виборчий процес пройшов якомога якісніше і з високим рівнем довіри до його результатів.
"Не все буде залежати від мене, але в тих випадках, якщо змінити якимось чином ситуацію буде неможливо. Я в такому випадку не виключаю можливості подачі у відставку, якщо я побачу, що моїм впливом ситуацію змінити буде неможливо", - сказав він .
У той же час він висловив сподівання, що спільними зусиллями вдасться провести належним чином виборчу кампанію.
Як повідомлялося, раніше Вищий адміністративний суд підтвердив законність рішення Київського апеляційного адміністративного суду про скасування постанови Центральної виборчої комісії про реєстрацію кандидатом у депутати Верховної Ради колишнього заступника голови Служби безпеки України Володимира Сацюка і рішення цього ж суду про визнання протиправними дії членів ЦВК Андрія Магери та Валерія Шелудька при підготовці до розгляду комісією питання про реєстрацію цього кандидата. !zn
Читайте також:
Вищий адмінсуд ще в двох випадках визнав неправомірними дії заступника голови ЦВК Магери

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі