Мартинюк буде обиратися в мажоритарному окрузі у Волинській області

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Адам Мартинюк буде обиратися на парламентських виборах у мажоритарному окрузі у Волинській області. За його словами опоненти вже поширюють на території округу листівки, в яких говориться, що його не потрібно знову обирати народним депутатом, оскільки «він є постійним союзником Партії регіонів і несе відповідальність за погіршення життя в Україні за останні роки».
Перший заступник голови Верховної Ради України Адам Мартинюк буде обиратися на парламентських виборах у мажоритарному окрузі. Про це він сказав у програмі "У кабінетах" на «5 каналі».
«Я піду в комуністичному списку, але по виборчому округу», - зазначив Мартинюк.
За попередніми даними перший віце-спікер планує балотуватися в мажоритарному окрузі у себе на батьківщині, тобто у Волинській області.
Мартинюк зазначив, що вже сьогодні опоненти поширюють на території округу листівки, в яких говориться, що його не потрібно знову обирати народним депутатом, оскільки «він є стабільним союзником Партії регіонів і несе відповідальність за погіршення життя в Україні за останні роки».
За словами Мартинюка, всі ці звинувачення не відповідають дійсності. Він зазначив, що з того часу, коли КПУ почала з деяких питань співпрацювати з владою, в Україні покращилися соціально-економічні показники. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі