Мельниченко стане приватним детективом

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Екс-майор зі своєю нареченою відкриють детективне агентство, куди планують залучити колишніх працівників правоохоронних органів "старої школи". Мельниченко не виключає, що, працюючи приватним детективом, зіткнеться з труднощами - наприклад, якщо прослухає телефонні переговори якогось судді.

Екс-майор Держохорони Микола Мельниченко і його наречена Наталія Розинська відкриють власне детективне агентство. Про це вони повідомили в інтерв'ю журналу «Публічні люди».

«Буквально у найближчі дні ми подамо документацію для реєстрації детективного агентства. Наталя пропонувала різні назви: «Наша сила», «Наше право», але в підсумку ми обрали «Тамплієри», - розповів Мельниченко.

«Це був орден, створений бідними людьми для захисту таких самих бідних», - додав він.

За його словами він буде боротися за відновлення справедливості. «Микола - високий професіонал. Він служив і в Москві, у 9-му управлінні КДБ, в охороні пана Горбачова, і тільки потім уже в охороні Кучми, фактично з нуля піднімав управління його охорони, мало не своїми руками створював технічні засоби для дотримання безпеки президента, яких тоді в Україні не було в природі. Він - серйозний тактик і стратег», - впевнена Розинська.

Розинська і Мельниченко заявили, що хочуть привернути колишніх працівників правоохоронних органів "старої школи".

«Безумовно, ми зіткнемося з труднощами. Наприклад, ми прослухаємо телефонні переговори якогось судді про хабар. Як ми потім легалізували таке ОРД - це наше питання. Але на беззаконня ми будемо реагувати», - заявили вони. !zn

Читайте також:

Мельниченко не виключає, що його можуть звинуватити у вбивстві Гонгадзе

Мельниченко вважає, що за ним стежить Литвин

Мельниченко готовий покинути Україну в будь-який момент і суд йому не указ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі