Меркель «безцеремонно втручається» в політику України, - Партія регіонів

Поділитися
© football.ua
Депутат з фракції Партії регіонів Василь Кисельов вважає, що Ангела Меркель безцеремонно втручається у внутрішню політику нашої країни. Регіонал також заявив, що законодавство України не передбачає лікування ув'язнених за кордоном. Депутат запропонував, щоб Меркель разом з Тимошенко забрала на лікування до Німеччини ще 150 жінок з колонії.

Народний депутат з фракції Партії регіонів Василь Кисельов заявив, що в українському законодавстві відсутні механізми, що дозволяють лікувати ув'язнених за кордоном. Так він прокоментував заяву канцлера Німеччини Ангели Меркель про готовність створити умови для лікування Тимошенко за кордоном.

«Можу припустити, що канцлер Німеччини Ангела Меркель, «забула», що країна, якj. вона керує, називається ФРН, а не Українf. Інакше як можна пояснити її безцеремонне втручання у внутрішню політику нашої країни?» - запитує депутат.

Кисельов також акцентував увагу на тому, що Меркель своїми заявами про відправку Тимошенко за кордон для лікування фактично вимагає від українського керівництва неможливого і неприпустимого, а саме порушити закон, застосувати вибірковий підхід по відношенню до всього лише однієї ув'язненої, навіть якщо це колишній прем'єр-міністр .

«Адже наше законодавство не передбачає лікування ув'язнених за кордоном» - підкреслив він.

Парламентарій також додав, що особисто він готовий проголосувати за зміни до законодавства, яке б дозволяло лікувати ув'язнених за кордоном. «Але за умови, що пані Меркель візьме на піклування не тільки колишнього главу уряду, а й ще 150 жінок - ув'язнених Качанівської колонії - з такими ж проблемами, як у Тимошенко, і помістить їх на лікування в клініці «Шаріте». Оскільки пасаж «Віддайте нам Тимошенко на лікування» продовжує звучати і далі, нам не залишається нічого іншого, як продовжувати роз'яснювати німецькій стороні незаконність, а значить, і абсурдність їхніх пропозицій. Українські в'язні можуть отримувати медичну допомогу тільки в тому місці, де вони відбувають покарання», - підсумував політик.

Нагадаємо, Меркель заявила, що Міністерство закордонних справ Німеччини веде переговори з владою України про виїзд Тимошенко на лікування до Німеччини.

Читайте також:

Ангела Меркель: Німеччина веде переговори про лікування Тимошенко в берлінській клініці


Німецькі чиновники будуть ігнорувати гру своєї збірної в Харкові через солідарність з Тимошенко

Медведєв заступився за Тимошенко

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі