Міліція зірвала роздачу футболок FREE YULIA біля фан-зони Києва, - БЮТ

Поділитися
© tyzhden.ua
У Деснянському районі Києва міліція затримала машину, яка везла у наметове містечко опозиції дощовики та футболки "FREE YULIA". Бютівці сьогодні збиралися роздавати футболки уболівальникам.

У Деснянському районі Києва міліція затримала машину, яка везла у наметове містечко опозиції воду, дощовики і футболки "FREE YULIA", повідомляє прес-служба Київської міської партійної організації ВО "Батьківщина".

"Співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю затримали автомобіль на заправній станції, заявивши, що машина перебуває в розшуку", - йдеться у повідомленні прес-служби.

- БЮТівці і «Беркут» побилися під НСК «Олімпійський»: суд заборонив протестувати

За інформацією столичної організації "Батьківщини", автівка в даний час знаходиться на автозаправці в оточенні шести міліцейських машин.

"Ми розцінюємо це як підготовлений владою крок для припинення діяльності наметового містечка в ході інформування гостей Євро-2012 про події навколо засуджених лідерів опозиції. Саме сьогодні ми збиралися роздати певну кількість футболок "FREE YULIA" фанатам", - заявляють у партійній організації.

Між тим, у столичному главку міліції агентству не підтвердили факт затримання партійного автомобіля. "У нас немає такої інформації", - сказали у київській міліції. !zn

Читайте також:

Євродепутати прийшли на матч Євро-2012 у Харкові з плакатом «Звільніть всіх політичних ув'язнених»

Власенко до Євро-2012 запасся 20-ма футболками із
м'ячем за ґратами і фотографією Тимошенко

Янукович заявив, що дуже хоче звільнити Тимошенко, але не в силах

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі