Мін'юст заборонив Селянській партії приєднуватися до Соцпартії Мороза

Поділитися
© Зиновий Холодюк и Александр Мороз
Процес об'єднання партій проходить не так уже й гладко. Мін'юст уже скасував одну з передвиборних «угод».

Міністерство юстиції визнало незаконним рішення з'їзду Селянської партії про приєднання до Соціалістичної партії, йдеться в повідомленні прес-служби Селянської партії.

«Міністерство юстиції України проаналізувало ситуацію і дійшло висновку, оскільки 8 жовтня 2011 з'їзд Селянської партії звільнив Зиновія Холоднюка з посади голови, виключивши його з партії за деструктивні дії, (...) всі подальші дії партії, пов'язані з Зіновієм Холоднюком, з ліквідації партії і входження в Соцпартію є незаконними», - говориться в ньому.
У повідомленні підкреслюється, що Мін'юст ухвалив таке рішення у відповідь на звернення 21 обласної організації Селянської партії про нелегітимність перебування на посаді голови партії З.Холоднюка, про ліквідацію партії і про її входження в СПУ.
Нагадаємо, в кінці 2011 року Селянська партія, партія «Соціалістична Україна», партія «Всеукраїнська партія «Дітей війни», партія «Діти війни «Народна партія Україна» і партія «Козацька слава» приєдналися до Соціалістичної партії. !zn
Читайте також
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі