МОЗ: Тимошенко знову відмовилася від медобстеження

Поділитися
Пенітенціарна служба заявляє, що екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вкотре відмовилася від медичного обстеження. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства охорони здоров'я.

Пенітенціарна служба відзначає, що 14 грудня о 15:00 з метою обстеження стану здоров'я Ю.Тимошенко та вивчення умов медико-санітарного забезпечення вдруге за добу в Лук'янівський слідчий ізолятор Києва прибула медична комісія, до складу якої входили фахівці МОЗ та представники Державної санітарно- епідеміологічної служби.

"Тимошенко Ю.В. від запропонованого медичного обстеження відмовилася", - говориться в повідомленні.

За даними Пенітенціарної служби, спеціаліст Державної санітарно-епідеміологічної служби констатував належні санітарно-побутові умови в палаті, де зараз перебуває екс-прем'єр.

Відомство також зазначає, що медкомісія, у складі фахівців у галузі нейрохірургії, неврології та дерматовенерології, відвідувала Ю.Тимошенко 13 грудня, однак вона відмовилася від запропонованого огляду.

У повідомленні наголошується, що всього за період перебування екс-прем'єра в ізоляторі у зв'язку з її скаргами на стан здоров'я до неї було організовано 33 візити медичних комісій, з яких 18 раз вона відмовлялася від проходження медогляду та обстеження.

Як повідомлялося, державний обвинувач Лілія Фролова підозрює екс-прем'єра в симуляції хвороби з метою не брати участь у засіданні Апеляційного суду Києва, де слухається апеляція на вирок Печерського районного суду Києва, яким Ю. Тимошенко була засуджена до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень при укладенні газових контрактів з Росією.

13 грудня комісія МОЗ заявила про відсутність протипоказань у Ю.Тимошенко до участі в слідчих діях і судових засіданнях. У той же день Ю. Тимошенко не з'явилася до суду через сильний біль у попереку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі