Мирослава Гонгадзе: за версією Пукача у вбивстві Гонгадзе замішані спецслужби

Поділитися
© serc.carleton.edu
Вдова журналіста Георгія Гонгадзе - Мирослава - вважає, що версія Олексія Пукача про те, що журналіст був агентом ЦРУ свідчить про те, що у цій справі замішані спецслужби.

"Пукач назвав людей, які замовляли йому вбивство, і вони повинні свідчити у відкритому процесі. Неможливо повною мірою визначити рівень провини Пукача без позиції людей, яких він називає замовниками. Якщо Пукач говорить про державний переворот, якщо йому так представили необхідність вбити Гію, то у цій справі не могли бути не замішані спецслужби. Пукачу однозначно повинні дати довічне ув'язнення, але принциповим у цій справі є покарання замовників і підбурювачів убивства", - сказала Мирослава в коментарі «Коммерсанту-Украина».


ZN.UA Нагадаємо, що вчора екс-голова Департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексій Пукач заявив, що вбивши журналіста, він врятував Україну від державного перевороту.

"Він визнав свою провину частково. Він не заперечує той факт, що Георгій Гонгадзе загинув фактично від його рук. Але сьогодні під час допиту Пукач годував нас байкою про те, що Георгій Гонгадзе, Олексій Подольський та Олена Притула, починаючи з 1997 року, готували державний переворот, і він (Пукач - ІФ) врятував Україну, убивши одного з таких замовників", - розповіла представник інтересів вдови Г.Гонгадзе Мирослави Валентина Теличенко.

Нагадаємо, що нещодавно у ЗМІ з'явилася інформація про те, що один із членів так званої групи «Орли Кравченка» повідомив журналістам, що замовників вбивства Георгія Гонгадзе слід шукати у спецслужбах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі