Мороз поглинув п'ять лівих партій

Поділитися
Соціалістична партія України Олександра Мороза провела з'їзд, на якому до неї приєдналися п'ять партій лівого спрямування.

У неділю, 18 грудня, у Києві відбувся з'їзд Соцпартії, під час якого до партії приєдналися Селянська партія України на чолі з Зіновієм Холоднюком, партія «Соціалістична Україна» на чолі з Володимиром Гошовським, всеукраїнська партія «Дітей війни» на чолі з Валерієм Іващенком, «Діти війни» народної партії України на чолі з Василем Патлачуком, а також партія «Козацька слава» на чолі зі Станіславом Селівановим.

Під час з'їзду було прийнято меморандум про об'єднання лівих і лівоцентристських партій, а також прийнято маніфест Соціалістичної партії України «До товариства соціальної справедливості», в якому було визначено програмні цілі і завдання СПУ з побудови демократичного соціалізму в Україні.

Нагадаємо, що напередодні п'ять лівих партій об'єднались в одну - «Об'єднані ліві і селяни». Її очолив колишній міністр освіти, лідер партії «Справедливість» Станіслав Ніколаєнко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі