Москаль: Курочкін хотів вбити Луценка

Поділитися
© nashikurorty.ru
Москаль порадив Луценку мати конспіративну квартиру, щоб його не вбили. Замах на життя екс-глави МВС готував російський бізнесмен.

Народний депутат від НУНС Геннадій Москаль розповів в суді у справі екс-глави МВС Юрія Луценка, що це він порадив підсудному мати конспіративну квартиру - в цілях безпеки.

За його словами, причина такої поради була в тому, що скандально відомий російський бізнесмен Максим Курочкін готував вбивство Луценка, пише
Сегодня.

Нагадаємо, 27 березня 2007 року у дворі Святошинського районного суду Києва було застрелено російського підприємця і голову «Російського клубу» Максима Курочкіна, відомого в українській пресі як Макс Скажений. Невідомий вистрілив у росіянина, коли того конвоювали із зали засідань до спецавтомобіля. Пошук вбивць «по гарячим слідам» результатів не приніс.

Луценка звинувачують у злочинній змові з його водієм Леонідом Приступлюком, якому екс-міністр без черги виділив квартиру і якого нібито незаконно підвищили у званні, внаслідок чого Приступлюк отримував підвищені зарплату і пенсію. Також інкримінують колишньому головному міліціонеру занадто помпезне святкування Дня міліції за 300 000 гривень. !
zn

Читайте також:

Луценко хоче, щоб Ющенко відповів за квіти міліціонерам


Луценко відмовився від тюремної дієти

Москаль впевнений, що Луценку винесуть обвинувальний вирок

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі