Московська поліція нарахувала на "Марші мільйонів" 11 тисяч людей, опозиція - близько 100 тисяч (ВІДЕО)

Поділитися
© @alexgoncharow
Підрахунки кількості учасників у ході в Москві опозиціонерами і поліцією відрізняються в 10 разів. Якщо організатори акції заявляють про 100 тисяч, то в МВС кажуть про 11 тисяч учасників.

Близько 11 тисяч людей зібралися в центрі Москви для участі в "Марші мільйонів", повідомили в прес-службі ГУ МВС Росії по Москві. Разом з тим, один з організаторів акції Сергій Удальцов повідомив про близько 100 тисяч учасників.

"Зараз ми йдемо в лівій колоні разом з Геннадієм Гудковим і Іллею Пономарьовим. Загалом ми оцінюємо кількість учасників Маршу більш ніж у 100 тис. осіб", - сказав Удальцов.

"Заява Удальцова про 100 тисяч учасників не відповідає дійсності і в цілому нам незрозуміло, хто вчив його рахувати. Чисельність учасників ходи в порівнянні з початком, звичайно, збільшилася, але в даний момент вона складає близько 11 тисяч осіб", - повідомили в прес-службі ГУ МВС Росії по Москві.

У прес-службі зазначили, що при проході на захід ніяких труднощів не було, "всі, хто хотів брати участь в акції, пройшли без проблем".

"На Пушкінській площі та прилеглих вулицях для участі в процесії і мітингу опозиції зібралося до п'яти тисяч людей", - сказав співробітник прес-служби.

У МВС зазначили, що в натовпі співробітники поліції помітили людей у ​​масках, у зв'язку з цим столична поліція офіційно звертається до організаторів з проханням забезпечити дотримання громадського порядку і не допускати порушень законодавства при проведенні масових заходів.

Акція почалася о 14.00 (13.00 за Києвом). Раніше столична поліція повідомляла, що в ній беруть участь до 5 тисяч осіб.

Активісти лівої колони викрикують гасла "Росія без Путіна", "Росія буде вільною", "Медицина має бути безкоштовною", "Профспілка - не злочин!".

Узгоджене число учасників заходу - до 25 тисяч людей. !zn



Читайте також:

Московська влада запропонувала провести «Марш мільйонів» за межами центру міста

Російська опозиція подала повторну заявку на московський «Марш мільйонів»


Мерія Москви не дозволила «Марш мільйонів»

Російський опозиціонер попросив політичний притулок в Україні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі