Московська мерія узгодила опозиційний «Марш мільйонів»

Поділитися
© novayagazeta.ru
Опозиційна акція за день до інавгурації Путіна знову завершиться мітингом на Болотяній площі. Учасники мають намір вимагати «чесних виборів нового президента».

Московська влада узгодила опозиційну ходу 6 травня. Про це повідомив у своєму мікроблозі на Twitter координатор «Лівого фронту» Сергій Удальцов. Опозиціонери пройдуть маршем від Калузької площі до Болотяної, де відбудеться мітинг. Початок ходи призначено на 15:00.

«Я вважаю, що узгодження ходи і мітингу на 6 травня - хороший результат, - написав Уцальцов. - Буде можливість спокійно зібратися. А там видно буде». За словами опозиціонера, письмове підтвердження з мерії організатори отримають завтра.

Спочатку «Марш мільйонів» передбачалося провести по Тверській вулиці і завершити мітингом на Манежній площі. Однак московська влада відмовилися погодити цей маршрут, пославшись на те, що хід по Тверській завадить репетиції параду 9 травня.

Про те, що влада погодилася на проведення мітингу на Болотяній площі, стало відомо днем ​​у четвер. При цьому доля опозиційної ходи залишалася нез'ясованою.

Опозиційні хода і мітинг пройдуть за день до інавгурації обраного президента Росії Володимира Путіна. Учасники, серед яких очікуються прихильники опозиції з російських регіонів, мають намір вимагати «чесних виборів нового президента, що відображає народні інтереси».

Читайте також:

На Болотяній площі в Москві розпочався стотисячний мітинг

Патріарх Кирил: Православні не ходять на демонстрації, вони моляться в тиші монастирів

Біля Кремля розгорнули величезний банер з написом «Путин, уходи!
»

Горбачов запропонував на референдумі скасувати «самодержавство» в Росії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі