Чоловік Тимошенко вимагає у Путіна й Обами запобігти її вбивству

Поділитися
© dni.com.ua
«Все, що відбувалося з Юлією Тимошенко - це репетиція її фізичного знищення - вбивства, яке влада планує здійснити від початку її репресування», - підкреслив чоловік Тимошенко Олександр у листі до світових лідерів.

Чоловік екс-прем'єра Юлії Тимошенко Олександр звернувся до світових лідерів з проханням захистити дружину і не допустити її фізичного знищення з боку нинішньої влади. Про це повідомляє офіційний сайт партії «Батьківщина».

Чоловік екс-прем'єра звернувся до президента США Барака Обами, Росії Володимира Путіна, канцлера ФРН Ангели Меркель, голови Європейського парламенту Мартіна Шульца, генерального секретаря ООН Пан Гі Муна з проханням «захистити і не дати фізично знищити - вбити Юлію Тимошенко».

«Верхом цинізму і приниження елементарної людської гідності можна вважати насильницьке перевезення Юлії Тимошенко до лікарні «Укрзалізниці». Влада діє гірше, ніж в найжорстокіші часи сталінських репресій, коли до людей вривалися вночі, кидали на ноші і кудись везли», - заявив Олександр Тимошенко.

«Все, що відбувалося з Юлією Тимошенко - це репетиція її фізичного знищення - вбивства, яке влада планує здійснити від початку її репресування», - підкреслив Тимошенко.

«Прошу Вас також ввести персональні санкції проти представників режиму Януковича, які здійснюють знущання і тортури над Юлією Тимошенко та іншими політичними в'язнями», - підкреслив Олександр Тимошенко.

Як повідомлялося, 20 квітня пізно ввечері Тимошенко перевезли для лікування у ЦКБ № 5 «Укрзалізниці» (Харків). 22 квітня Тимошенко назад перевели з ЦКБ № 5 в Харкові у Качанівську виправну колонію.

Як повідомила перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моісеєнко, рішення про переведення Тимошенко назад в колонію було прийнято після того, як вона в черговий раз відмовилася від проведення медичного обстеження і початку лікування. !zn

Читайте також:

Тимошенко і Луценко пишуть один одному листи з камер

Заступник глави ГПУ: Тимошенко не звільнять з в'язниці за станом здоров'я

Тимошенко більше 50 разів відмовлялася від медогляду

У ПР вважають, що у Тимошенко можуть виявити «запалення хитрощів»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі