Чоловік Тимошенко закликав Обаму анулювати Януковичу американську візу

Поділитися
Чоловік екс-прем'єра запропонував Обамі заборонити в'їзд до США не тільки Ренату Кузьміну, але і президенту Віктору Януковичу, генпрокурору Віктору Пшонці, першому віце-прем'єру Валерію Хорошковському та іншим чиновникам.

Олександр Тимошенко, чоловік екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, закликав президента США Барака Обаму анулювати візи і заборонити в'їзд до країни Заходу більше 50 українським чиновникам, зокрема президенту Віктору Януковичу.

Про це йдеться в заяві Олександра Тимошенко, зробленій у відповідь на лист першого заступника генпрокурора України Рената Кузьміна президенту США.

Зокрема, чоловік екс-прем'єра запропонував Обамі заборонити в'їзд до США президенту Януковичу, генеральному прокурору Віктору Пшонці, першому віце-прем'єру Валерію Хорошковському та ін

- Кузьмін стверджує, що в США йому загрожує арешт

На думку Олександра Тимошенко, це треба було зробити вже давно. «На превеликий жаль, цього не відбулося, однак Україна опинилася перед прірвою економічної рецесії, повного зубожіння народу і політичного банкрутства», - йдеться в листі.

Нагадаємо, 10 грудня Генпрокуратура оприлюднила на своєму сайті лист першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна до президента США. У листі Кузьмін заявив про те, що 19 жовтня 2012 американський посол в Україні Джон Теффт повідомив про анулювання його багаторазової п'ятирічної візи в США без пояснення причин. Крім того, перший заступник генпрокурора стверджує, що його збиралися заарештувати в США.

Кузьмін пов'язує це із розслідуванням справи про вбивство підприємця і депутата Євгена Щербаня, в причетності до якого Генпрокуратура в даний час звинувачує Юлію Тимошенко, а також Павла Лазаренка, який у даний час знаходиться під вартою в США. !zn

Читайте також:

Генпрокуратура закликала Обаму допомогти розслідуванню вбивства Щербаня

Лазаренко заявив, що вбивство Щербаня і Гетьмана допоможуть розкрити плівки Мельниченка

Мельниченко готовий свідчити в справі Щербаня

Мельниченко звинуватив Лазаренка в замовленні вбивства Щербаня, а Тимошенко - в оплаті послуг кілера

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі