Чоловік Тимошенко закликав дружину припинити голодування заради майбутнього України

Поділитися
© 3dnews.ru
Чоловік екс-прем'єра Олександр Тимошенко просить дружину припинити голодування, тому що наслідки будуть тільки тішити правлячий режим. Також він закликав міжнародне співтовариство допомогти Україні в боротьбі за демократію та європейський вибір.

Чоловік екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Олександр Тимошенко звернувся до міжнародних організацій з проханням допомогти Україні у проведенні нових чесних парламентських виборів, а також попросив дружину припинити голодування.

«Я звертаюся до дружини і матері, лідера опозиції - мужнього борця, патріота України Юлії Тимошенко з проханням припинити голодування. Твоє життя належить уже не тобі, твоє життя належить Україні, належить тим 11 мільйонам українців, які на президентських виборах бачили тебе президентом України і бачать на чолі нашої країни в недалекому майбутньому. Ти своїм вчинком ще раз підтвердила, що навіть у катівнях нинішньої влади можна боротися за свободу і бути сильнішим за режим, який тебе боїться. Але голодування і можливі наслідки будуть тільки їм в радість», - цитує заяву Олександра Тимошенко прес-служба ВО «Батьківщина».

Він також звернувся до міжнародних організацій українців у світі, Європейського парламенту, Парламентської асамблеї Ради Європи, національних парламентів країн ЄС з проханням допомогти Україні в боротьбі за демократію і європейський вибір, дотримання прав людини, проведення нових чесних і демократичних виборів за участю Тимошенко і екс- глави МВС Юрія Луценка.

При цьому він зазначив, що голодування - це єдине, що могла дозволити собі лідер опозиції Тимошенко. На його думку, навіть ціною свого здоров'я і життя вона прагне утвердити право людей на вільне волевиявлення і привернути увагу світу до внутрішніх проблем України та до того стану, в який завів державу сьогоднішній «злочинний режим Віктора Януковича».

- Стан Тимошенко погіршився: вона практично не встає

«Ці вибори можна вважати чесними і демократичними. Ми просимо світ визначитися з цього приводу. Своїм зволіканням ви даєте ще якусь надію на існування цієї жадібної влади. Вибори не можна визнавати - тому що це суцільна фальсифікація, підкуп і залякування. У них не брали участь лідери опозиції - Юлія Тимошенко і Юрій Луценко. Вони за ґратами. Потрібно чесно і мужньо сказати, що ця виборча кампанія сфальсифікована!», - також заявив він.

«Ми просимо світ не підтримувати диктатора Януковича, не робити вигляд, що він проводить реформи, а допомогти нам відкрити публічні міжнародні антикорупційні транснаціональні розслідування відвертої тіньової фінансової діяльності сім'ї Януковича і його оточення, зупинити його всім разом і повернути Україну в європейську сім'ю і до європейських цінностей», - додав чоловік Тимошенко.

Як повідомлялося, 29 жовтня Тимошенко оголосила голодування на знак протесту проти результатів виборів.

Раніше вона вже оголошувала голодування у квітні поточного року, коли вибухнув навіть скандал про так звану примусову госпіталізацію екс-прем'єра в ЦКЛ № 5 Харкова.

Курс лікування Тимошенко в харківській лікарні курують лікарі з берлінської клініки «Шаріте».

Останнє засідання міжнародної медкомісії пройшло в Харкові за участю німецьких лікарів «Шаріте» Карла Макса Айнхойпля, Лутца Хармса і Анетт Райссхауер 14 жовтня. За результатами роботи медкомісії спільно було прийнято рішення про продовження термінів перебування Тимошенко у стаціонарі.

Читайте також:

Луценку стало гірше: він відмовляється від їжі і вкритий плямами

Наглядачі пригрозили примусово годувати Тимошенко, яка голодує

У пенітенціарній службі вирішили, якщо Тимошенко голодує, то і побачення їй не потрібні

Метою голодування Тимошенко не є скасування виборів

Тимошенко продовжила голодування, незважаючи на прохання дочки


Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі