Чоловік Тимошенко: Влада тисне на родичів, навіть на неповнолітніх

Поділитися
© 3dnews.ru
За словами чоловіка екс-прем'єр-міністра, «влада всі сили кинула на безпрецедентні фальсифікації щодо уявної причетності Юлії Тимошенко до вбивства Щербаня».

Олександр Тимошенко заявляє, що влада збирає дані про всі родичів Юлії Тимошенко і тисне на них для отримання свідчень про вбивство Євгена Щербаня.

Про це йдеться в його заяві, поширеній сайтом Юлії Тимошенко.

«Бачачи безперспективність і явну програшність всіх справ стосовно Юлії Тимошенко, нинішня влада всі сили кинула на безпрецедентні фальсифікації щодо уявної причетності Юлії Тимошенко до вбивства Щербаня», - йдеться в заяві.

«Видано вказівки збирати відомості про всіх родичів Юлії Тимошенко і забезпечувати тиск на них з метою отримання свідчень щодо причетності до вбивства. У хід йдуть залякування, погрози, тиск. Тиск чиниться навіть на неповнолітніх», - заявляє чоловік екс-прем'єра.

- Чоловік найняв для Тимошенко американських лобістів, щоб домогтися її лікування за кордоном

Він запитує у генпрокурора України: «Де ваша совість, пане Пшонка?».

«Чому Ваша совість не прокинеться, щоб розслідувати діяльність уряду Януковича за 2006-2007 роки за звітом Контрольно-ревізійного управління за завдані збитки державі більш ніж 10 млрд доларів, який був переданий до Генеральної прокуратури України у 2008 році?», - цікавиться з Чехії Олександр Тимошенко.

«Де Ваша совість, коли зараз йдуть масові розкрадання у Національному Банку, нафтогазовій сфері, на об'єктах Євро? А куди ви дивилися, коли за 2 роки з країни вивезли 52 млрд євро, або, може, там вивозилися і ваші гроші або вашого сина Артема? Що, не мучить совість?!», - додав він.

За словами чоловіка екс-прем'єр-міністра, «Янукович і його кум Пшонка роблять все для того, щоб затягнути розгляд справи Юлії Тимошенко в Європейському суді», хоча «результат рішення Європейського суду їм відомий - НЕВИННА».

Олександр Тимошенко закликає українців не вірити «жодному слову цієї тупої «бидло-еліти» при владі».

«Навколо одна брехня. Європа вже навіть не реагує на це - дивиться з огидою і зневагою. Жоден президент світу, окрім Лукашенка і ввечері Путіна не привітали Януковича з Днем народження. Це вже повне прозріння», - зазначає він.

«Припиніть сваволю і знущання. Попереду у влади - прірва! Страхи Януковича тільки посиляться і стіни Межигір'я вже не допоможуть», - заявляє Олександр Тимошенко.

За його словами, зараз «влада знаходиться біля межі, перейшовши яку, наступає конфронтація з українським народом». !zn

Читайте також:

Захист Тимошенко побоюється її швидкого повернення в колонію

Суд переніс розгляд касації Тимошенко на 16 серпня

Тимошенко не влаштовували багатомільйонні контракти Щербаня на постачання газу, - син убитого політика

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі