МЗС поскаржився, що Канада не робить кроків до спрощення візового режиму з Україною

Поділитися
© novosti-turbiznesa.info
Канада не збільшила термін, на який видається віза, не зменшила перелік документів, необхідних для отримання візи. МЗС висловив надію, що ця заява стане сигналом для уряду Канади зробити відповідні кроки на зустріч.

Канада з 2005 року не зробила жодних кроків назустріч Україні в питаннях спрощення візового режиму. Про це на брифінгу заявив директор департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ (МЗС) України Олег Волошин.

"Канада не зробила жодних кроків назустріч Україні в питанні спрощення візового режиму. Візи українцям як було, так і є важко отримувати. Величезні черги при тому, що майже 4% населення Канади складають етнічні українці ... У цих умовах дуже дивує, що канадським урядом не було вжито жодних кроків для того, щоб спростити процедуру отримання віз ... Це стосується всього періоду після 2005 року, коли для громадян Канади були скасовані візи", - заявив Волошин.

За його словами, Канада не збільшила термін, на який видається віза, не зменшила перелік документів, необхідних для отримання візи. Волошин висловив сподівання, що ця заява стане сигналом для уряду Канади зробити відповідні кроки на зустріч.

Зазначимо, що нещодавно Єврокомісія схвалила спрощення видачі віз українцям. У перелік «пільгових» категорій, які отримують безкоштовні довгострокові візи за спрощеною процедурою, увійшли журналісти, громадські активісти та прокурори. !zn

Читайте також:

Кіпр має намір видавати українцям візи по електронній пошті


Українці за півроку втратили за кордоном 9 тисяч паспортів


Українці лідирують за легалізацію в Польщі

Рішення про видачу українцям британських віз будуть прийматися в Польщі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі