На екс-голову Фонду майна Криму завели кримінальну справу

Поділитися
Прокуратура Криму порушила кримінальну справу стосовно колишнього начальника Фонду майна Криму і двох начальників відділу цього відомства. Про це повідомив заступник прокурора АР Крим Геннадій Дем'яненко, не уточнюючи при цьому прізвищ.

За його словами, посадові особи в 2010 році передали в оренду підприємству цілісний майновий комплекс за заниженою ставкою орендної плати.

Збиток за застосування неправильного коефіцієнта для відрахування орендної ставки склав, за розрахунками фахівців, 9 млн грн.

При цьому він зазначив, що деяких працівників Фонду майна навіть сьогодні вже затримали.

Г.Дем'яненко повідомив, що колишній керівник відсутній. «Справу сьогодні тільки порушили, до розшуку не дійшло, але те, що його немає у наявності - за місцем проживання та у Сімферополі - це я вам підтвердити можу».

Нагадаємо, раніше Фондом майна АРК протягом 8 років керував Юрій Шимін. Із займаної посади його звільнили у листопаді минулого року, а замість нього призначили Юрія Герасимова. На виборах до Верховної Ради Криму у жовтні 2010 року Шимін входив до виборчого списку кандидатів у депутати від Кримської республіканської організації партії «Сильна Україна» (лідер - віце-прем'єр України Сергій Тігіпко).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі