На Київщині стартувала кампанія з відсторонення Януковича

Поділитися
У Київській області стартувала кампанія зі збору підписів під позовом проти Віктора Януковича, метою якої є усунення його з займаного поста. З 17 липня стартує "наметова кампанія". Намети обіцяють у всіх районних центрах і всіх містах Київщини.

У Київській області стартувала кампанія зі збору підписів під позовом проти президента України Віктора Януковича і за відсторонення його з займаного поста.

"Ми починаємо збір підписів і починаємо повномасштабну кампанію з усунення чинного президента з його посади, дострокового припинення його повноважень", - повідомив керівник Київської обласної організації партії "Батьківщина", керівник обласного виборчого штабу опозиції Костянтин Бондарєв на прес-конференції 17 липня.

Перший заступник керівника Київського регіонального виборчого штабу об'єднаної опозиції "Батьківщина" Володимир Полочанінов повідомив, що з 17 липня стартує "наметова кампанія". "Намети будуть у всіх районних центрах і всіх містах Київщини", - сказав він, уточнивши, що всього наметів буде 50.

За його словами, у цих наметах буде проводитися збір підписів під позовом до суду проти Януковича. "Будь-яка людина, що бажає ознайомитись з позовом або підписатися під відповідними документами, може підійти до цього намету, ознайомитися з документами, підписати заяву і приєднатися до справи в якості третьої особи", - зазначив Полочанінов.

"Безумовно, буде тиск з боку влади... Ми до цього готові", - додав він.

У свою чергу, Боднарєв зазначив, що намети вже встановлюються біля будівель державних адміністрацій або міських рад. "Ми впевнені в тому, що вже за два-три тижні дуже велика кількість людей приєднається до цієї акції", - сказав він.

Нагадаємо, 6 липня опозиція оголосила про початок нової всеукраїнської акції «Україна проти Януковича». Результатом повинні стати дострокові парламентські і президентські вибори. !zn

Читайте також:

Об'єднана опозиція подала на Януковича до суду

Регіонали розцінюють позов опозиції проти Януковича як професійне шулерство

Опозиція оголосила про початок всеукраїнської акції «Україна проти Януковича»

Яценюк пообіцяв «прибрати» Януковича 29 жовтня

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі